19.04.2018
Uutiset

Yritysvastuulla oikeudenmukaisempi maailma ?

Community members working at the Tororo Cement mining site in Moroto district (Photo: the Uganda Consortium on Corporate Accountability/ UCCA)

Tule kuuntelemaan, miten yritysvastuulla voidaan rakentaa oikeudenmukaisempaa maailmaa. KIOS järjestää  paneelikeskustelun Maailma kylässä -festivaalien Taiga -lavalla lauantaina 26. toukokuuta klo. 16:50 -17:30.

Paikalliset yhteisöt jäävät usein yritysten ja taloudellisten intressien jalkoihin, vaikka kestävän kehityksen ja ihmisoikeuksien edistäminen ovat niin yritysten, hallitusten kuin kansalaisyhteiskunnankin agendalla.

Tule kuuntelemaan Maailma kylässä -festivaalien Taiga -lavalle, mitä yritysvastuu tarkoittaa Ugandan kansalaisyhteiskunnalle ja paikallisille yhteisöille. Entä mitä yritysvastuu tarkoittaa suomalaiselle kehitysrahoitusyhtiö Finnfundille?

Miten järjestöjen, kehitysrahoittajien ja yritysten yhteistyöllä edistetään yritysvastuun toteutumista? Entä miten järjestöjen ja Finnfundin omalla toiminnalla ja yritysvastuutyöllä rakennetaan parempaa maailmaa?

Näihin kysymyksiin ottavat kantaa ugandalaisten ihmisoikeusjärjestöjen edustajat,  Gerald Kankya ja Salima Namusobya, sekä Riikka Thomson suomalaisesta kehitysrahoitusyhtiö Finnfundista. Paneelin moderaattorina toimii yritysvastuun asiantuntija Lyydia Kilpi.

Paneelikeskustelun kieli on englanti ja se järjestetään osana Kepa ry:n tuottamaa Maailma kylässä -festivaalia, jonne on vapaa pääsy.

Katso tapahtuma facebookista  ja nähdään Maailma kylässä -festareilla!

Panelistit:

  

Gerald Kankya,

Koordinaattori, Twerwaneho Listeners Club (TLC), Uganda

 

 

 

Salima Namusobya,

Toiminnanjohtaja, Initiative for Social and Economic Rights (ISER), Uganda

 

 

Riikka Thomson,

Ympäristö- ja yhteiskuntavastuutiimin päällikkö, Finnfund

 

 

 

Paneelin moderaattori: Lyydia Kilpi, yritysvastuun asiantuntija, Kepa

Related news (0)