• Uutiset
  • 21.02.2019

KIOS hakee viestinnän ja varainhankinnan harjoittelijaa

Tule mukaan puolustamaan ihmisoikeuksia ja hankkimaan KIOSille vahva rahoituspohja!

Innostut työstä, joka antaa uusia mahdollisuuksia ihmisoikeuspuolustajille kehitysmaissa. Osaat viestiä selkeästi, ja kirjoittaa hakemuksia suomeksi ja englanniksi. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sitkeä.

Tehtäviisi kuuluvat markkinointiviestinnän suunnittelu, mahdollisten rahoittajatahojen etsiminen, kontaktoinnissa tukeminen, hakemusten luonnosten kirjoittaminen ja erilaiset selvitystyöt. Työhön kuuluu sekä viestinnän ja varainhankinnan suunnittelua, että käytännön työtä, kuten yhteydenottoja yrityksiin.

Edellytämme sinulta vähintään kahden vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja, sujuvia tietotekniikan perustaitoja, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme kaupallisen alan koulutusta, ruotsin kielen taitoa ja kokemusta järjestötoiminnasta.

Aloitus 1.3. tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on 5-6 kk ja kyseessä on kokoaikatyö.

Maksamme TES:n mukaista harjoittelijapalkkaa 1381 e/kk. Jos oppilaitoksesi pystyy rahoittamaan osan harjoittelustasi, siitä on etua. Tarjoamme myös lounasedun.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Kuitenkin viimeistään 8.3. mennessä osoitteeseen kim@kios.fi.

Toiminnanjohtaja Kim Remitz antaa lisätietoja tehtävästä sähköpostitse kim@kios.fi. Tietoa KIOSista löytyy verkkosivuiltamme ja sosiaalisen median kanavistamme.

www.kios.fi

https://www.facebook.com/kiosfoundation/

https://twitter.com/KIOSFoundation