• Uutiset
  • 02.03.2020

Tule tekemään ihmisoikeustyötä KIOSissa!

Haemme määräaikaista ihmisoikeustyön tulosvastuullisuuden asiantuntijaa 2.5.2020–30.4.2021 väliseksi ajaksi.

Onko sinulla kokemusta ja näkemystä tulosperustaisesta johtamisesta ja ihmisoikeusperustaisuudesta kehitysyhteistyössä? Etsimme asiantuntijaa joukkoomme KIOSissa!

Asiantuntijan erityisvastuulla on tulosseurannan ja KIOSin tuloskehikon kehittäminen niin, että ihmisoikeustyön erityispiirteet ja -tarpeet huomioidaan. Asiantuntija osallistuu myös KIOSin ohjelma- ja hanketyön kehittämiseen sekä vastaa erikseen sovittavien projektien hankevalmistelusta ja seurannasta.

Työsuhde alkaa 2.5.2020 tai sopimuksen mukaan, ja se kestää vähintään 30.4.2021 asti. Työpaikka sijaitsee KIOSin toimistolla Helsingissä, mutta siihen sisältyy työmatkoja. Palkkaus määräytyy Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen (Hyvinvointiala) mukaan (vaativuusluokka 6).

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta arvostamme:

– soveltuvaa korkeakoulututkintoa

– tulosperustaisen seurannan ja raportoinnin asiantuntemusta

– ihmisoikeusasiantuntemusta

– kehityskysymysten tuntemusta sekä Itä-Afrikkaan ja Etelä-Aasiaan liittyvää asiantuntemusta

– kokemusta ohjelma- ja/tai hankehallinnosta ja järjestötoiminnasta

– hyviä yhteistyötaitoja

– erinomaista englannin ja suomen kieltä

– ranskan kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ihmisoikeuskysymysten parissa sekä näköalapaikan kehittyvien maiden kansalaisjärjestökenttään. Saat tilaisuuden kehittää tuloksellisuutta ja siitä raportoimista järjestöjen ihmisoikeustyön tukemisessa. Tarjoamme mukavan työyhteisön, joustavat työajat sekä lounas- ja virikeseteliedun.

Lisätietoja antavat puhelimitse asiantuntija Katja Ilppola (040-952 7920) to 5.3.2020 klo 14-15:30  ja toiminnanjohtaja Kim Remitz (040-751 6061) pe 13.3.2020 klo 10-11:30. Tietoa KIOSista löytyy verkkosivuiltamme, www.kios.fi.

Kirjalliset hakemukset CV:eineen toimitetaan viimeistään 20.3.2020 klo 16:00 sähköpostiosoitteeseen: kim@kios.fi.

 

Kansalaisjärjestöjen ihmisoikeussäätiö KIOS rahoittaa Itä-Afrikassa ja Etelä-Aasiassa toimivien järjestöjen ihmisoikeushankkeita ja työskentelee tämän ihmisoikeustyön näkyväksi tekemiseksi. Säätiön perustivat yksitoista suomalaista järjestöä vuonna 1998, ja toiminta rahoitetaan pääosin ulkoministeriön tuella.